Is KAAI de luxe handtas van de 21ste eeuw?

Jouw handtas is de meest emotionele aankoop die je doet. Het moet precies goed, modieus en functioneel zijn.” – Isaac Mizrahi

De meeste designers verzamelen trendrapporten, maken sfeer en kleurenborden voordat ze hun nieuwe collectie ontwerpen. Helga en Ine, de oprichters van Kaai, gebruikten andere technieken: op basis van data analyses, talloze interviews en focus groepen met vrouwen over hun relatie met hun tas, begonnen ze de eerste tas uit te tekenen. Het resultaat is de Hero KAAI- tas waarin o.a. 13 compartimenten zijn voorzien.

Laptop compartiment

Jouw laptop is een zeer kostbaar bezit en wil je dus veilig meedragen. Dankzij de opgevulde en zachte voering van het laptop vak in de KAAI bag is het niet meer nodig om jouw laptop in een extra hoes te plaatsen. Je kunt een 13-inch laptop of tablet meenemen ( maximum grootte is L 31,5 cm x H 22 cm x B 2,5 ) en deze blijft op zijn plaats door de elastische sluiting met klittenband. Carry your computer in style.

Extra veiligheidszakje 

De dubbele ritssluiting biedt bescherming voor jouw waardevolle bezittingen. Zo kan je in het veiligheidszakje jouw bankkaart, cash of cheques kwijt en met een gerust hart de Hero op je rug dragen.

6 binnenzakken

De binnenzakken kan je gebruiken voor jouw telefoon, notebook, powerbank of voor zoveel andere items. Nooit meer eindeloos graven met de handige voorvakken van de tas. Zo heb je al jouw essentials snel bij de hand.

Eigen aan KAAI: juwelenzakje

Tijdens de interviews , vonden Helga en Ine bij de vrouwen heel wat juwelen terug op de bodem van hun tas. Daar moest een oplossing voor gevonden worden, nl. een klein lederen zakje dat makkelijk sluit met klep en drukknop . Doordat je als zakenvrouw altijd on the go bent, is dit zakje ideaal en efficiënt om jouw juwelen te wisselen doorheen de dag. Zo kan je een paar oorbellen bewaren om een overdag look aan te passen voor een avondje uit of deze bij het reizen veilig opbergen tijdens de security check.

Sleutelriem

De afneembare lederen sleutelriem is extra lang en zorgt ervoor dat je jouw sleutelbos in 1 seconde terugvindt. Je kunt bovendien eenvoudig je deur openen zonder dat je de sleutels moet losmaken.

Brilhouder

Leesbril, zonnebril, reservebril…alles krijgt netjes een plekje binnen de Hero tas. Het zakje is speciaal dieper gemaakt zodat je bril met doos er perfect in past. Heb je geen brillendoosje? Geen probleem, dankzij de zachte micro-suede van de binnenvoering blijft je bril beschermd . Het proces van zoeken, openen, dichtdoen en gebruiken is hiermee teruggebracht tot één beweging.

De handtas beschikt ook over kaarthouders, 2 pen – lipgloss houders en een aparte fles / kabel / paraplu houder. De schouderband is verstelbaar in lengte en door een slimme constructie kan ze in 2 seconden aangepast worden naar rugzak riemen. Oh, en heb ik al gezegd dat het leder water, kras en kleur bestendig is? Ze hebben echt aan alles gedacht! You + KAAI = Always Organized

“Met een KAAI bag kies je voor topkwaliteit, tijdloos design en functionaliteit – het is een mooie investering.

Waarom is de Hero zo uniek?

Het interieur van de handtas bestaat uit micro suède, dat zacht aan de hand is en jouw laptop en alles wat je erin zet, beschermt tegen stoten en krassen. De unieke blauwe kleur, zorgt ervoor dat je onmiddellijk een goed overzicht hebt van wat er aanwezig is in jouw handtas.

De buitenkant van de handtas bestaat uit 100% luxe Italiaans leer dat dankzij een vernieuwende technologie kras, water en kleur bestendig is. Een kleine vlek kan met een licht vochtige doek verwijderd worden. Zo blijft je Hero altijd mooi en netjes, zelfs in de kleur paper white! Elke KAAI bag is voorzien van een versterkte bodem zodat hij niet omvalt en de topjes onderaan vermijden slijtage aan de hoeken van de tas.

4 draagwijzes in 1 handtas.


De (mini) Hero kan gedragen worden aan de hand, op de schouder, crossbody of als rugzak en is daarmee de perfecte tas voor de vrouw on the go.

Kijk ook eens naar de hele collectie op de webshop of kom gewoonweg langs in onze studiostore en bij een van onze retail partners.