KAAI biedt de oplossing voor het blackhole-effect

Tijdens ons leven en onze carrière hebben we het geluk gehad om over de hele wereld te reizen … We beseften dat er behoefte was aan luxe, betaalbare en duurzame stukken voor zakenvrouwen zoals wijzelf en daarom besloten we om KAAI te creëren.” – Ine & Helga

De geboorte van KAAI

Het is moeilijk om aan de eisen van het leven te voldoen als je niet meteen kunt vinden wat je nodig hebt. Waden door oude bonnen, bankbiljetten, tissues en lippenstift tijdens het zoeken naar een pen kan stressvol en tijdrovend zijn. Ine en Helga begonnen aan een missie om handtassen te maken, die mooi moesten zijn en van de hoogste kwaliteit, maar ook functioneel, haalbaar en bovendien ook sociaal bewust. Zo werd KAAI geboren, vernoemd naar de kades van Antwerpen en vrouwen die altijd onderweg zijn. KAAI begon met een belofte, namelijk om elke vrouw de gelegenheid te geven hun spullen in te pakken en de weg op te gaan – met de fiets, metro, trein en vliegtuig.

  • Wist je dat vrouwen meer dan 80 dagen in hun leven doorbrengen op zoek naar hun bezittingen in hun handtas?
  • Ben je hard aan het werk en ren je altijd rond met 2 of 3 tassen, waaronder je handtas, laptoptas en een kleine clutch?
  • Verlies je tijd bij het wisselen van items van de ene naar de andere tas, of heeft je tas geen modieus uitzien vanwege het een saaie of sportieve laptoptas is?

Stop the black hole-effect

KAAI heeft de oplossing gevonden voor het black hole-effect binnen handtassen. Spullen raken verloren in de it-bags, terwijl praktische handtassen vaak onaantrekkelijk zijn. Vind wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt met KAAI bags. KAAI biedt jouw verschillende modellen aan in diverse kleuren: (mini) Hero, (midi) Pyramid en Hoxton.

Ontdek onze kleine handtassen: 

Arch

Deze clutch is speciaal ontworpen zodat hij in elke KAAI-tas past en kan jouw smartphone, bril en een kleine portemonnee dragen. Handgemaakt met fijn Italiaans leer en geïnspireerd op de art deco-stijl, is de Arch uw persoonlijke metgezel voor een zakenlunch, een afterwork evenement of een cocktailparty.

Mini Arch

Een kleine etui gemaakt van fijn Italiaans leer, geïnspireerd op de art deco-stijl. Je kunt jouw make-up in dit zakje met ritssluiting opbergen, zodat je het gemakkelijk kunt nemen wanneer je jezelf snel een touch-up wilt geven.

Ben je benieuwd naar de hele collectie? Bezoek dan zeker onze webshop of kom gewoonweg langs in de studio-store of bij een van onze retailpartners.

Kom zeker ook het weekend van 2 – 3 maart 2019 langs in onze studio-store waar we ons merk tentoonstellen met twee andere vrouwelijke luxe merken:  FAÇON JACMIN en Frank x Daisy

Ontmoet de ontwerpers achter FAÇON JACMIN, Kaai en Frank x Daisy en leer het verhaal achter elk merk kennen, evenals hun nieuwe collecties. Probeer de nieuwste stukken en geniet van persoonlijk stylingadvies!

Win een EXCLUSIEF item van een deelnemend merk! Doe mee met ons op zaterdag of zondag en neem deel aan onze competitie! We zullen drie winnaars bekendmaken.

We zien je graag binnenkort in onze studio-store of online!

Als je op de hoogte wenst te blijven, kan je ons altijd volgen op Facebook & Instagram