KAAI & FACON JACMIN & frank x daisy – 28 Februari 2019

Februari brengt frisse wind gevuld met ideeën, dromen, motivaties en creativiteit. We zijn verheugd een samenwerking aan te kondigen met twee andere tijdloze modemerken van vrouwelijke ondernemers. Functionele lederen ontwerpen, Japanse denim en eerlijke goud bundelen hun krachten. Kom langs op zaterdag of zondag 2 of 3 maart 2019 in de studio van KAAI waar de 3 collecties het hele weekend aanwezig zullen zijn. Ontmoet de ontwerpers achter KAAI, FAÇON JACMIN en frank x daisy en leer het verhaal achter elk merk kennen, evenals hun nieuwe collecties. Door vrouwen, voor vrouwen. Je kunt ook de nieuwste stukken uitproberen en genieten van persoonlijke styling.

⚡ BE THERE! Win een EXCLUSIEF item van een deelnemend merk! Kom langs op zaterdag of zondag en neem deel aan onze competitie! We zullen drie winnaars aankondigen 

⚡ Elke klant ontvangt een goodiebag bij aankoop 

Je kunt het evenement terugvinden op onze Facebookpagina.

Maak kennis met de vrouwelijke ondernemers achter 3 modemerken

#KAAIBags

Het fenomeen van de rommelige tas is voor geen enkele vrouw onbekend. Met die hoofdreden creëerden Ine Verhaert en Helga Meersmans, twee businesswomen die zich al 25 jaar in de zakenwereld begeven, een geschikte tas voor de 21ste eeuw. Met een naam die refereert naar de Antwerpse kaaien, waar mensen altijd on the go zijn, willen ze een luxe vrouwelijke tech bag maken voor actieve zakenvrouwen.

KAAI is geen alledaags handtassenmerk, maar onderscheidt zich door een stijlvolle en elegante handtas aan te bieden die zeer functioneel is: de handige opbergvakken zorgen voor veel ruimte en houden de tas doorheen de dag overzichtelijk. KAAI is dé must have voor wie nooit iets terugvindt in zijn handtas.

De collectie bestaat uit vijf modellen: de Hero en Mini Hero (respectievelijk ideaal voor een 13” laptop en een iPad, en om te toveren tot rugzak), de Pyramid (15”), de Midi Pyramid (13”) en de Hoxton (ook 15”). Voor het design en de kleuren van de handtassen lieten Ine en Helga zich inspireren door de art deco periode, een typerende stijl voor de stad Antwerpen. Elk item is handgemaakt met hoogwaardig Italiaans leder dat water-en vlekbestendig is. Daarnaast wordt er ook veel belang gehecht aan de duurzaamheid van de handtassen.

“Once a KAAI, always a KAAI.”

#DenimIsBack

Het merk FAÇON JACMIN is gegroeid uit de passie die twee zussen Alexandra en Ségolène Jacmin hadden voor denim. Het jonge Belgische merk wist op korte tijd naam te maken door het creëren van boeiende en seizoensloze collecties vervaardigd in Japans denim voor de actieve vrouw.

De keuze voor die Japanse denim was bij hen snel gemaakt daar jeans een duurzame stof is met een geometrische snit dat zich makkelijk aanpast aan ieder figuur. De naam FAÇON JACMIN is geïnspireerd op het oude gezegde façonnier, een kleermaker. De reden hierachter is dat het denimmerk wil terugkeren naar het concept waarbij winkel en atelier gevestigd waren in dezelfde ruimte. Dit biedt klanten de gelegenheid om kennis te maken met het creatief proces en de ambacht achter de verschillende collecties. Daarnaast willen de zussen ook meer de stempel drukken op het artisanale handwerk in de mode-industrie. Vandaar dat ze naast de basiscollectie om de 6 maanden een drietal artisanale stuks lanceren.

Als je nieuwsgierig bent, kun je alvast een kijkje nemen op hun website of Instagram

#GoldToBeProudof

Madeliefjes zijn een symbool voor zuiverheid en onschuld en vertegenwoordigen schoonheid en eenvoud. Voeg openheid en eerlijkheid toe aan die mix en het juwelenmerk frank x daisy is geboren.

Bezieler Charlotte Feryn gelooft dat duurzaamheid, luxe en transparantie hand in hand gaan. Samen met haar partner Fairminded creëert ze een ethische kwaliteitsgarantie voor elk stuk waarbij niemand moet lijden voor het materiaal dat gebruikt wordt in de juwelen. De collecties bevatten draagbare en eerlijke stuks voor de actieve vrouw. Zo heeft ze de hashtag #GoldToBeProudOf gelanceerd zodat u uw sieraden met trots kunt dragen.

Als je nieuwsgierig bent, kun je alvast een kijkje nemen op haar website of Instagram.

Kom naar de KAAI studio store, Nationalestraat 91 Antwerpen op zaterdag 2 maart of zondag 3 maart 2019!

Als je de hoogte wenst te blijven, kan je ons altijd volgen op Facebook & Instagram