FACON JACMIN & frank x daisy & KAAI – Een terugblik

Functionele lederen ontwerpen, Japanse denim en eerlijk goud bundelden hun krachten op donderdag 28 februari. Samen met FACON JACMIN & frankxdaisy hadden we een gezellige avond met de nieuwste collecties, stijladvies, veel gelach en ontmoetten we wederom heel wat inspirerende vrouwen.

That moment when you show off your new KAAI bag

Japans denim van FACON JACMIN

Het merk FAÇON JACMIN is gegroeid uit de passie die twee zussen Alexandra en Ségolène Jacmin hadden voor denim. Het jonge Belgische merk wist op korte tijd naam te maken door het creëren van boeiende en tijdloze collecties vervaardigd in Japans denim voor de actieve vrouw.

Eerlijke goude juwelen van frankxdaisy

Bezieler Charlotte Feryn gelooft dat duurzaamheid, luxe en transparantie hand in hand gaan. Samen met haar partner Fairminded creëert ze een ethische kwaliteitsgarantie voor elk stuk waarbij niemand moet lijden voor het materiaal dat gebruikt wordt in de juwelen. Het was de eerste keer dat de collectie fysisch te zien was in een winkel, en het kon heel wat vrouwen bekoren.


Vrouwen genoten van de lokaal gebrouwen gin-tonics, smakelijke hapjes en legden nieuwe contacten. Ondertussen maakten ze ook kennis met de nieuwe collectie luxe handtassen van KAAI.

Empowered women empower women

Gin van Shoreline geschonken door de charmante Eleonora.
Nele Somers met haar Pyramid in Terracotta

Wij hebben alvast enorm genoten om jullie beter te leren kennen die avond. Hartelijk dank voor de grote opkomst ! Jouw deelname betekende veel voor ons.

We hopen dat ook jij plezier hebt gehad, en we kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen in onze studio-store.Voor de prachtige foto’s van Noémi Boone Photography, kan je klikken op de link naar onze Facebookpagina. Het is ook altijd toegestaan om jezelf te taggen.

Voor degenen onder jullie die het evenement hebben gemist, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de volgende evenementen, exclusieve aanbiedingen en nieuwe collecties.

Altijd welkom in onze KAAI studio store, Nationalestraat 91, Antwerpen.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten, looks van andere Kaaivrouwen of stijladvies, volg ons dan op Facebook en Instagram voor onze dagelijkse stories.

Kijk ook zeker naar de aftermovie van het event op ons Youtubekanaal.