Een Moederdag cadeau waarmee je mama kan uitpakken!

Een handtas voor mama om tijd te winnen


Tijd voor mama om tijd te winnen in het zoeken van haar spullen in haar tas.

Voor alle zaken die je mama draagt is er een compartiment voorzien: zonnebril, pen, lippenstift, tablet of laptop, handcrème, visitekaartjes, documenten.. noem maar op. De Pyramid en Hero tas hebben zelfs een apart juwelenzakje en parapluhouder. Een perfect functioneel Moederdag cadeau.

Sleutel kwijt of altijd maar zoeken op de bodem van haar tas?


De extra lange sleutelriem van de Kaai tas zorgt voor de oplossing.

Mini Hero - Kaai

Handen vrij op de fiets of tijdens het reizen?


De Hero en mini Hero kan ze in 2 seconden aanpassen naar een rugtas.

Hero black - Kaai

Makkelijk in onderhoud!

Een Kaai tas zal je mama nooit moeten inspuiten of behandelen met speciale producten. Het Italiaans leder is nl. waterbestendig en afwasbaar. Bovendien kan het tegen een stootje want de tas is krasbestendig. Zo blijft een Kaai tas altijd netjes en er als nieuw uitzien.

Twijfel je nog over je Moederdag Cadeau? Kom dan langs in onze Studio-store in Antwerpen , wij helpen je graag met het uitkiezen van het juiste model en kleur. Je kan uiteraard ook altijd een cadeau-kaart komen ophalen.
Kies je tas online