Veel Straffe Madammen op de Soirée Fatale

En dank voor de toffe reacties! 💙

Kaai was uitgenodigd door 'De straffe Madammen Kempen' om hun jaarlijkse evenement in Loenhout bij te wonen. De avond was perfect georganiseerd door Sarah Beyens en Dominique van Sprdlux en vond plaats in een prachtige Serre in het midden van de natuur te Loenhout. Meer dan 110 sterke vrouwen genoten van workshops, een lokale creatieve markt van Belgunique en heerlijk eten:  verse oesters, trendy Poké-bowls en een spectaculair taartenbuffet.

Poké bowls op soirée fatale

Verhaaltjestijd

Als eerste stond  de bekende Eline De Munck op het podium met haar verhaal over Odette Lunettes en hoe ze erin slaagt om stap voor stap een internationaal merk op te bouwen.

Na haar fantastische optreden waren we een beetje zenuwachtig, de lat lag hoog na een BV op het podium  ... maar  we zijn erin geslaagd om het publiek in actie te krijgen. Dit door hen bv.  te laten zoeken naar de sleutels in hun tassen. Bijna iedereen had hetzelfde probleem: chaos in hun handtassen.

Verder presenteerde we ons ondernemersverhaal, een boeiende reis met hoogtepunten en dieptepunten zoals wel elke ondernemer ondervindt bij het opstarten van een nieuw bedrijf.

Kaai - Helga op Soirée fatale
Vragen op soirée fatale

Nieuwe Kaai vrouwen

Na de presentaties werd onze stand druk bezocht en  probeerden een heleboel vrouwen onze tassen uit.  We konden heel wat  nieuwe "Kaai-vrouwen" verwelkomen in onze community.

Kaai op Soiée fatale


Een avond om niet snel te vergeten!

We willen graag alle Dames achter "De straffe madammen" bedanken, in het bijzonder Sarah Beyens en Dominique Merckx voor de organisatie van dit fantastische evenement. Ook  dank aan Sofie Smolders van Belgunique om ons uit te nodigen op hun creatieve markt.

Alle mooie foto's zijn gemaakt door de enthousiaste Noemie Boonen.

We hopen de komende weken veel "straffe madammen" in onze studio-store te zien.

Taart op soirée fatale