Give away: Travel Set van Self

Onze click met Self

Vorig jaar ontmoetten we de enthousiaste Isabelle Ulenaers tijdens een vrouwenevenement van Artemis, waar ze debatteerde met de andere genomineerden voor de WomedAward 2018. We waren ervan overtuigd dat zij de dame was om te winnen ... en JA! In maart ontving ze de prijs "Meest belovende vrouwelijke ondernemer van 2018", overgedragen door koningin Mathilde. Goed gedaan Isabelle! Je straalt naast onze Koninklijke Mathilde.

Poké bowls op soirée fatale

Wat is Self?

SELF is een  unieke speler binnen de grote markt van huidverzorging en garandeert 100% natuurlijke ingrediënten met productie in België. Ze startte haar eigen merk omdat ze geen geschikt verzorgingsproduct kon vinden voor haar dochter die meerdere huidproblemen had. Wil je meer weten ? Lees haar verhalen over het merk

Kaai - Helga op Soirée fatale

De travel set: neem je Self ritueel overal mee naartoe

Het inpakken van je koffer kan soms lastig zijn, vooral als je per vliegtuig reist, want er zijn talloze regels die je moet volgen. Bepaalde items zijn niet eens toegestaan ​​in de koffer.

Laat al die grote, onhandige schoonheidsproducten en tassen thuis en neem de compacte reisset van Natural Self in je handtas of koffer. Het tasje (ter waarde van €58) is gemaakt van 100% biokatoen en bevat:

  • Dag- en nachtcrème
  • Gezichtslotion en scrub
  • Bodyscrub en boter
Kaai op Soiée fatale

Hoe kan ik de Travel Set winnen?

- Volg onze Instagram-pagina @kaaibags en @natural.self

- Like deze post en tag 2 van je vrienden die een reisset kunnen gebruiken en vertel ons waarom.

- Deel de post in jouw story en tag met @kaaibags

Blijf ons volgen op Instagram, Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om een ​​uitnodiging te ontvangen voor het privé-evenement dat we samen met Isabelle zullen organiseren in onze studio in de herfst.

We hopen je daar te zien!

Extra vragen:

  • Hoeveel Travel Sets worden er uitgedeeld?

We zullen 5 winnaars gelukkig maken met een Travel Set van Self.

  • Moet mijn profiel openbaar staan?

Ja, het is de enige manier om uw tags in onze inbox te kunnen ontvangen.

  • Hoe worden de winnaars gekozen?

Zodra je ons tagt ontvangen we een melding in onze inbox. We selecteren willekeurig een winnaar op basis van deze meldingen.

Alleen geldig voor inwoners van België +18. Deze give away is niet gesponsord door Instagram. Winnaars worden op 18 juni bekend gemaakt.