On-the-go in New York

New York de stad die nooit slaapt. Bij wie er geweest is laat New York een onvergetelijke indruk na. #Kaaiwomen Astrid vertrok richting the “Big Apple” met haar Mini-Hero backpack. 

Al wie nog nooit in New York geweest is droomt van de skyline, de rooftop terrasjes en eindeloze shop mogelijkheden. Astrid, een jonge en ambitieuze UX (User Experience) consultant bij IBM vertegenwoordigde KAAI in een stad die bruist van leven, cultuur en sfeer.

Image


New York is niet zomaar een stad, eerder een eigen wereldje op stadsformaat gedomineerd door gele taxi’s, gigantishe wolkenkrabbers en ambitieuze dromers. Astrid nam haar KAAI handtas tussen de meetings door mee langsheen must-sees zoals Times Square en Central Park. Met de zomer in aantocht is Central Park de perfecte plaats om wat zonnestralen op te vangen en even te ontspannen. 

Image
Image


 Hopping on and off the metro was nog nooit zo comfortabel dankzij de Mini-Hero. Voor wie van kust en cultuur houdt en zich af en toe eens graag culinair laat verwennen is New York een perfecte match. Ook Astrid liet zich verwennen in het hippe 12 Chairs Café in Brooklyn. Wie is er nu niet verzot op een lekker toast avocado? Aan leuke gezellige en lekkere plekjes zeker geen tekort. 

Image
Image


New York is daarenboven ook een van de top bestemmingen op vlak mode en trends. Gaande van innovatieve retail ervaringen tot de bi-annual NY Fashion Week. Shoppen kan je daar dus ook als de beste. Het architecturaal pareltje, de Oculus, getekend door architect Santiago Calatrava brengt kunst, mode en connectiviteit samen. Zeker en vast de moeite om het modern, vleugel achtige design in Lower Manhattan tijdens je trip naar New York op je lijstje te zetten. Tot slot, voor al wie op zoek is naar de laatste trends in de mode moet zeker even passeren in het trendy Dover Street Market. 

Image

 
New York is een stad waar vele grote dromen en ideeën ontstaan, groeien en uitbloeien tot succes verhalen. Een stad die enorm inspireert!