Summer store in Knokke, summerproof met KAAI

Kaai bags gaat zon, zee en strand achterna voor een ultieme zomerse shopping ervaring.

Van 6 juli tot 31 augustus openen we de deuren van onze summer store op de Kustlaan 18 te Knokke in samenwerking met het sportlabel RectoVerso. De CoLab Summer Store weerspiegelt de relaxe sfeer en veelzijdigheid van het energieke Knokke. 

Recto Verso
Mini hero arctic blauw

De “Co” van CoLab staat voor een innovatieve combinatie van producten. Van de wilde en gesofisticeerde kant die RectoVerso belicht tot de modieuze en praktische synergie die in onze KAAI handtassen te vinden is. “Lab” vertegenwoordigt ons jong en dynamisch karakter als merk.

Mini hero wit
Mini hero arctic blauw

Om het zonnetje aan zee te vieren zet KAAI twee zomerse kleuren van de Mini-Hero in de kijker.

Artic blauw en wit doen dromen van parelwitte stranden en turquoise gekleurde zeeën. Een tropische touch die KAAI toevoegt aan de belgische kust. Haast je en bemachtig jouw toekomstige KAAI-bag aan een special offer. #tropicalvibes #summerfeeling

Kom KAAI en de collectie ontdekken op 20 meter van het strand. Een must-visit tijdens je shopping trip of vakantie naar Knokke. De ideale afkoeling tijdens deze warme zomerdagen. Tot dan!

 

Image