Achter de schermen tijdens de campagne shoot van het najaar ’19

Ben jij heel benieuwd naar de beelden van de najaars campagne shoot met fotografe Marie Wynants? Dit blog bericht geeft jullie een exclusieve blik achter de schermen. Locatie tip: verwacht je aan een tropische setting en zwoele temperaturen.
Image
Niet alles verloopt altijd zoals gepland. Initieel stond er voor onze najaars campagne een andere locatie op het verlanglijstje, meerbepaald één van de steengroeves in ons land. Het weerbericht valt moeilijk te voorspellen maar speelt wel een cruciale rol op dagen zoals deze. Het weer zat ons even niet mee en besloot ons last-minute naar een andere locatie te leiden. Het verdict is gevallen. De shoot zou doorgaan in de plantentuin van Meise tegen Brussel.
Image

Fotografe Marie Wynants en haar team namen onze KAAI bags mee langsheen leuke en mooie plekjes in de serres van dit plantenparadijs. Het concept werd door de fotografe zelf ontwikkeld en tot stand gebracht. Beweging staat centraal in de momenten die zij op camera vastlegt. Marie haalt haar inspiratie uit de jaren waarin ze als professionele hedendaagse danseres actief was.

Het Taiwanese model Meng-Ke Wu is naast model ook danseres, wat een geslaagd eindresultaat opleverde. Een leuke beweging uitvoeren waarin de tas mooi tot zijn recht komt en tegelijkertijd op de juiste manier in de lens kijken, is een kunst opzich.

Image
Tijdens de shoot werd er vooral met donkere tinten en schaduwvlakken gespeeld. In het eindresultaat, dat binnenkort één voor één op onze social media en website zal verschijnen, zijn elementen van de natuur aanwezig. Dreigende onweerswolken en de pracht van fauna en flora. Wanneer de hemel zijn sluizen opende namen wij onze toevlucht in één van de tropische serrecomplexen.
Image

Photography & Concept: Marie Wynants @marie_wynants
Camera-assistant: Louis Philippe Beauduin @lpbeauduin
Model: Meng-Ke Wu @mengkewu_ig
Make-Up & Hair: Sharon De Winter @sharondewinter
Styling: Ilja De Weerdt @iljadeweerdt
Producer: Chanel Selleslach@chanelselleslach
Production Agency: Nono C. @nono_c_productions