De Hoxton verlaat de collectie om plaats te maken voor nieuwigheden

De Hoxton, de aktetas die elegantie en comfort in een schoudertas combineert verlaat de collectie om plaats te maken voor nieuwe ideeën en modellen. De tas bood de oplossing voor vrouwen die dagelijks met vele dossiers onderweg zijn. Een tas van groot formaat met slimme en praktische indelingen. Dankzij de vele compartimenten hielp deze tas je een goed overzicht behouden over de inhoud zodat je snel alles terug vinden kon.

Image
Het minimalistisch design van de Hoxton kon vele harten bekoren. De tas was één van de eerste designs van KAAI maar wijkt nu voor nieuwigheden. Voor al wie nog steeds op zoek is naar een tas van groot formaat, biedt de Pyramid de oplossing.

Image

De pyramid beantwoordt aan dezelfde criteria als de Hoxton. Ook hierin past een 15inch laptop en wordt gedragen op de schouder. Deze schoudertas is een samensmelting van hedendaags design samen met Art Deco lijnen. De tas heeft een groot volume voor al je professionele en persoonlijke spullen. Bovendien is het ook een stevige werktas dankzij het gebruik van zacht Italiaans leer en inwendige verstevigingen.