Terug aan het werk in stijl.

Een nieuwe schoolperiode begint, we worden overspoeld met "Terug naar school" -berichten. Dus waarom niet even nadenken over hoe jij op je werk wil uitblinken dit najaar?

Je laptop, kabel, telefoon, documenten en persoonlijke spullen op een georganiseerde manier inpakken is niet eenvoudig. De meeste vrouwen dragen 2 tassen: een ietwat saaie zwarte laptoptas in de ene hand, een trendy handtas in de andere. Kortom: handen vol en heel wat problemen als je daarbovenop nog eens de fiets of een city stepje wil nemen om de files te vermijden. Bovendien veroorzaken je persoonlijke spullen vaak chaos op de bodem van de tas en is het steeds zoeken naar de sleutels of die lippenstift die ergens onderaan rondslingert.

Tijd om dit probleem op te lossen en naar het werk te gaan met 1 tas die zowel je professionele als persoonlijke spullen kan opbergen en dit op een georganiseerde, stijlvolle manier. Dat is KAAI!