Genuine Luxury, 4 merken met één missie.

Jennifer Elliot (Elliot & Ostrich Jewellery), Ramona Wilmes (MONA WIE) en Olivia Couvreur (Cara Rosa) leerden we kennen via ons gemeenschappelijk netwerk. We kwamen er tijdens een avondje tafelen achter dat we een opvallend gelijkaardig verhaal delen. Onze missie is: oprechte kwaliteit in mode terugbrengen. Onze merken hebben elk een eigen verhaal en positionering maar samen bieden we een tijdloze garderobe aan voor de vrouw met oog voor kwaliteit en esthetiek.


Dolce Vita Apero en Private Sale

Van 26/09 tot 28/08 bij Cara Rosa, Korte Steenstraat 13, Kortrijk

Oprechte kwaliteit

“Liever iets meer uitgeven aan stuks die bij alles passen, jarenlang meegaan en waar een speciale betekenis aan vasthangt…”, is de nood waar Genuine op inspeelt. We richten ons tot vrouwen die oog hebben voor verfijnde materialen en een tijdloze, elegante look. Kleding en accessoires waarover niet te lang moet worden nagedacht, waarop kan gerekend worden ongeacht welke gelegenheid.

Oprechte functionaliteit

Vrouwen zijn vandaag druk in de weer. Ons idee was dan ook om producten op de markt te brengen waardoor vrouwen relaxter door het leven kunnen gaan. Zo heeft Cara Rosa de sneakertechnologie geïntegreerd in de montagezool van een elegante schoen. Ook onze handtassen zijn slim ontworpen met ingenieuze compartimenten aan de binnenkant en multifunctioneel in haar gebruik.

Image
Image
Image

Oprecht vakmanschap

Onze merken hebben een lang traject afgelegd in het zoeken naar de beste vakmannen en meest verfijnde materialen. Allen staan we zeer dicht bij het productie proces. We kiezen zelf het beste leder, de kwalitatiefste stoffen en edelstenen. Alleen zo bekom je een product van zeer hoge kwaliteit.

Ramona, oprichster MONA WIE slaagde erin een jonge designer en Elke Hoste uit Antwerpen te overtuigen om met haar samen te werken. Ze is voor haar productie teruggekeerd naar haar Portugese roots. Elliot & Ostrich anderzijds blijft voor de aanlevering en vervaardiging dan weer bij de experten in Antwerpen.

Onze handtassen en de schoenen van Cara Rosa zijn gemaakt met fijn Italiaans kwaliteitsleder en door de meesters in het vak.

Image
Image
Image

Oprechte verhalen

De collecties van Genuine lenen zich tot “gifting”, het kopen van een betekenisvol geschenk om een bijzonder moment in het leven te vieren.

Elliot & Ostrich staat voor “meaningful jewellery”. De juwelen dienen om bijzondere momenten te vieren zoals de verloving of het krijgen van een kindje. Zo vertellen haar juwelen elk een persoonlijk verhaal.

Betaalbare en duurzame luxe

De Genuine collectie biedt tijdloze kleuren en ingenieuze details. Ons prijspunt bevindt zich in het hogere segment maar geeft je veel in de plaats. We spreken daarom van luxe, maar betaalbare luxe die zich op lange termijn terugbetaalt.

Samen onder, Genuine luxury zullen we shopping evenementen organiseren waar vakmanschap en kwaliteit centraal staan.

Toekomstige events 

  • Van 26/09 tot 28/08 bij Cara Rosa, Korte Steenstraat 13, Kortrijk
  • Van 17/10 t.e.m 19/10 in Kaai Studio Store, Nationalestraat 91, Antwerpen
  • Eindejaarsevent eind november, locatie is nog een verrassing

Photocredits: Leentje Loves Light