Kaai in House of Artisans in Amsterdam

Kaai is nu te vinden in Amsterdam, dankzij een samenwerking met de House Of Artisans gelegen in de hippe wijk van Oud Zuid.  Een conceptstore met mode merken van ondernemende vrouwen,  voor vrouwen met een missie.


In November 2019 ontmoetten wij Bianca Blom, founder van het schoenen label Linja. Bianca heeft, net zoals wij, haar carrière een compleet nieuwe wending gegeven: vier jaar gelden richtte ze Linja op, een schoenenlabel waarbij ultiem comfort en tijdloos design centraal staan. “Op mijn pumps kan je twee keer zo lang lopen, de perfecte hakschoen die naast de ‘looks’ ook de ‘goods’ heeft".  Als je het ons vraagt dé essential van elke vrouw. We zagen in onze merken de perfecte match en besloten onze collectie in haar winkel in Amsterdam te tonen.

Image

Bij House of Artisans vind je merken ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen. De verhalen van de vrouwelijke onderneemsters bij Hoa hebben veel gelijkenissen: allen hadden ze een probleem waar ze geen oplossing voor vonden. Door zelf een oplossing te bedenken ontstond hun merk. We zijn heel trots om deel uit te maken van deze groep power-vrouwen! 

Image
Kaai Amsterdam

In House of Artisans kan je naast Kaai en Linja volgende merken vinden:

Paroli

Bij Paroli moet je niet langer de keuze maken tussen elegantie en comfort. Ze maakt prachtige, op maat gemaakte kledingstukken die zacht en wasbaar zijn. Voor elk kledingstuk kunt u uw eigen details en kleur kiezen, zo is elk kledingstuk uniek!

Spinning closet 

Bij Spinning closet kunnne vrouwen designer items huren voor elke gelegenheid. You don’t have to own it, to ‘own’ it!

Praktisch: 

House of Artisans 
open van woensdag t.e.m vrijdag van 11u tot 18u en op zaterdag van 11u tot 17u