Kaai komt naar House of Artisans in Amsterdam

Kaai komt naar Amsterdam, dankzij een samenwerking met de House Of Artisans gelegen in de hippe wijk van Oud Zuid.  Een conceptstore  met mode merken van ondernemende vrouwen,  voor vrouwen met een missie.

Op uitnodiging van de Amsterdamse Bianca Blom, founder van het schoenen label Linja, zijn we de komende maanden te gast in Zuid Amsterdam. Bianca heeft, net zoals wij, haar carrière een compleet nieuwe wending gegeven. Vier jaar gelden richtte ze Linja op, een schoenen label waarbij ultiem comfort en tijdloos design centraal staan. “Op mijn pumps kan je twee keer zo lang lopen, de perfecte hakschoen die naast de ‘looks’ ook de ‘goods’ heeft".  Als je het ons vraagt dé essential van elke vrouw.

Image
Kaai Amsterdam

Bianca is steeds op zoek naar andere merken die ook door vrouwen zijn opgericht en een perfecte aanvulling zijn voor haar pump collectie. In ons, KAAI bags, vond ze dezelfde passie voor mode en kwaliteit maar ook voor comfort en functionaliteit. Twee merken die ontstaan zijn uit een liefde voor ondernemerschap, met het doel een gemeenschap van business vrouwen te verenigen.

Naast Linja vind je bij House of Artisans ook een leuke selectie Nederlandse merken van accessoires tot ready-to-wear. Wij zijn heel trots hiervan deel uit te maken.

Praktisch: 

House of Artisans 
open van woensdag t.e.m vrijdag van 11u tot 18u en op zaterdag van 11u tot 17u