cadeaubon voor haar

7 redenen om een Kaai tas te schenken

Cadeau's vinden voor een vrouw is niet gemakkelijk, er is zo veel keuze en toch lijk je nooit het perfecte geschenk te vinden. Is zij een actieve vrouw, die houdt van stijl maar ook van functionaliteit? Dan is een schoudertas, crossbody of rugzak van Kaai de ideale keuze. 

1. Het laat zien dat je haar kent.

Door je geliefde te verrassen met een Kaai tas laat je zien dat je weet wat ze nodig heeft. Een stijlvolle lederen tas met ruimte voor een e-reader, ipad of laptop is een musthave voor elke moderne vrouw. 

Kaai aktetas mini hero

In de mini hero is ruimte voor een ipad of e-reader.

kaai laptoptas pyramid

De pyramid is geschikt voor een 15 inch laptop

In de mini hero is ruimte voor een ipad.

De midi pyramid is geschikt voor een 13 inch laptop. Ook beschikbaar in een XL versie (15inch)

2. Het laat zien dat je voor de lange termijn gaat. 

Een luxe handtas is meestal niet goedkoop, maar het is wel de investering waard. Een Kaai tas is gemaakt uit hoog kwalitatief leder waardoor ze er mooi uit blijft zien zelfs na intens gebruik. Zo is het een cadeau dat jaren meegaat. 

3. Je maakt haar leven makkelijker.

De slimme indeling van een Kaai tas zal haar leven een stuk gemakkelijker maken. Ze hoeft niet langer tijd te verspillen door te zoeken naar haar sleutels, gsm, portefuille, ... Alles zit mooi op zijn plek in de vele compartimenten, ook jouw spullen. đŸ˜‰

Kaai practical work bag

4. Het bezorgt haar minder keuzestress

Een Kaai tas is gemaakt voor elk moment van de dag. De tas is geschikt om mee te nemen naar het werk, maar ook voor tijdens een uitstapje, etentje, op vakantie, ... Bovendien passen de kleuren bij elke outfit en hoeft ze niet meer van tas te wisselen net voor haar vertrek.

5. Het laat zien dat je smaak hebt 

Tuurlijk kan je de laatste nieuwe it-bag geven, die deze maand hot is, maar volgend seizoen niet meer. Wat verkies jij? Een tijdloos design waarbij ze zich geen zorgen moet maken of ze nog mee is met de laatste modetrends. 

Kaai werktas hero

In de Hero is ruimte voor een 11inch laptop.

Kaai schoudertas heroine

de crossbody tas heroine in de kleur petrol blue past onder elke outfit.

In de Hero is ruimte voor een 13inch laptop.

In de crossbody tas heroine past een e-reader.

6. Het laat zien dat je haar ambitie steunt. 

Een Kaai tas is niet zomaar een aktetas. Met een Kaai straalt ze vrouwelijkheid, professionaliteit en ambitie uit. Dit cadeau laat zonder woorden zien dat je in haar capaciteiten gelooft. 

7. Je koopt Belgisch.

Kaai is een Belgisch merk uit Anwerpen, opgericht van vrouwen voor vrouwen. Door te kiezen voor lokale merken steun je ook je eigen economie. 

Niet zeker welke tas bij haar past? Geef haar een Cadeau bon zodat ze zelf kan kiezen.

We hopen je snel te zien in onze Studio Store in Antwerpen, online of bij een van onze retail partners!