Kaai pouch black

Laat je Kaai accessoire kalligraferen tijdens het speciale openingsweekend van 7-8/12

Hou je van uniek en origineel vakmanschap? Wat denk  je van een Kaai cardholder of pouch met jouw naam of initialen? Op zoek naar een persoonlijk Luxe kerstcadeautje ? Kom  langs in onze Studio Store in Antwerpen tijdens de speciale openingsdagen van 7-8 december.

Op zondag 8 december komt Stephanie Buyse langs in onze studio store om jouw Kaai-item van een persoonlijke touch te voorzien. Geniet van een hapje en een drankje en kijk hoe Stephanie je item personaliseert met haar 'touch of gold'. Elke aankoop van een cardholder of pouch in het weekend van 7-8 december kan je gratis laten kalligraferen. Je kan kiezen uit verschillende lettertypes in goud of zilver.

Ben jij op 7 of 8 december van de partij?

Zet je dan zeker op aanwezig op ons Facebook event.
Ik kom af

Wie is  Stephanie Buyse?

Hey there! Ik ben Stefanie, linkshandige kalligraaf en ontwerper met een voorliefde voor minimalistisch design, pastels en aardetinten, afgewerkt met een vleugje shiny inkt. Ik ben gek op soja latte's, mijn konijnen, vegan food en vodka.

Ik ben getrouwd met de man die al jaren mijn rots is. Mijn passie voor kalligrafie begon dan ook bij de voorbereidingen van ons eigen huwelijk. Ik zocht naar iets unieks wat tot in het kleinste detail kon laten terugkomen. Dus besloot ik zelf een kalligrafiepen te kopen en het te proberen. Wat begon met een save the date en trouwkaart, eindigde in een totaalpakket met gelofteboekjes, tafelnummers, naamschaaltjes, menuborden, een seatingchart en meer. Onder het motto "go big or go home". Want ja, ook dat is wie ik ben.

Wil jij een gekalligrafeerd Kaai-item? YASSS, I'm your girl!  Ik maak van je ideeën maar wat graag iets tastbaars.

Hopelijk zie ik jullie op 8 december bij Kaai! 🥂