Cadeautips voor haar

Een luxe cadeautje voor minder dan €250

Kaai cardholder cadeau voor haar

CARDHOLDER €75

Neem afscheid van je  zwaar overladen portefeuille en kies voor een Kaai cardholder. Past perfect in de Kaai Arch clutch.


ARCH POUCH €85

Deze pouch is handig voor alle kleine essentials zoals cosmetica, juwelen of haaraccessoires in op te bergen. Of ideaal om mee te nemen voor je business lunch.


CARDHOLDER €75

Neem afscheid van je zwaar overladen portefeuille en kies voor een Kaai cardholder. Past perfect in de Kaai Arch clutch.


Kaai Pouch cadeautip

ARCH POUCH €85

Deze pouch is handig voor alle kleine essentials zoals cosmetica, juwelen, haaraccessoires in op te bergen. Of ideaal om mee te nemen voor je business lunch.


Kaai crossbody cadeau kerst

ARCH CLUTCH €195

Een super lichte crossbody clutch voor een avondje uit of een dagje shoppen.  De riem is bovendien afneembaar wordt zo een een elegant soirée tasje.

CADEAUBON 

Kan je niet kiezen? Of spaart jouw vriendin, familie voor een Kaai tas? Schenk haar een cadeaubon.  Geldig in onze Studio Store of  in de webshop.ARCH CLUTCH €195

Een super lichte crossbody clutch voor een avondje uit of een dagje shoppen.  De riem is bovendien afneembaar en wordt zo een een elegant soirée tasje.


Kaai giftcard cadeaubon cadeau idee

CADEAUBON 

Kan je niet kiezen? Of spaart jouw vriendin, familie voor een Kaai tas? Schenk haar een cadeaubon.  Geldig in onze Studio Store of  in de webshop.

Bestsellers

Kaai shoulderbag cadeautip voor haar

HEROINE

De Heroine wint elke dag nieuwe fans!  Een handige designer tas die je over de schouder of crossbody kan dragen. Verwijder de riem in 2 seconden dankzij de handige dogclips en je Heroïne verandert in een elegant handtasje.

Kaai rugzak, schoudertas cadeau voor vrouwen

MINI HERO

De mini Hero is de perfecte tas voor een vrouw die op zoek is naar design en functionaliteit. Deze multifuntionele tas heeft een slimme indeling met ruimte voor een ipad. Kan als schoudertas of rugzak gedragen worden.