Laat je verrassen door onze “Kaai surprise-bag” vol Belgische producten!

Om ons 2 jarig bestaan te vieren, trakteren wij jullie graag met een Kaai surprise-bag vol leuke producten en een iconische sleutelhanger. Wij hebben voor deze producten gekozen omdat ze door Belgische ondernemers op de markt zijn gekomen en er achter elk product een verhaal achter zit. Ontdek hier 1 voor 1 deze leuke lokale producten en vier samen met ons Kaai's 2de verjaardag!

La Favo Granola


La Favo werd geboren uit Bie’s passie voor lekker en voedzaam eten. Bie Verheye is een Belgische onderneemster die zich focust op het maken van 100% homemade natuurlijke quinoa granolas zonder geraffineerde suikers.

Heb jij ook vaak dat extra zetje nodig in de ochtend om jouw dag energierijk te starten? Dan is dit wondergoedje zeker en vast iets voor jou! Bovendien is deze superfood vrij van gluten en bevat het trage koolhydraten, helemaal perfect voor de spijsvertering! Laat jezelf verrassen door de granola’s die je terug vind in onze surprise-bag, deze zijn een samenwerking van Bie met sterrenchef en ondernemer Sergio Herman.

Image Image
Image

Philip's Biscuits


Je hebt vast en zeker al eens van de overheerlijke en artisanale koekjes van Philip's Biscuits gehoord! Het merk staat vooral bekend om haar Antwerpse handjes, maar focust zich nu ook op heerlijk schepijs van speculaas en Antwerpse handjes. 

Philip's Biscuits is ontstaan ​​uit de droom om een ​​eerlijk artisanaal koekje tot iets meer te verheffen dan een gewoon koekje. Ann Goetgebuer-Painblanc en Maxim Painblanc, gaven het bekende koekjes-huis een rebranding en uitbreiding. Het merk blijft trouw aan zijn waarden zoals traditie en kwaliteit, maar kreeg een make-over om zo een nog groter publiek te bereiken

Ben jij ook gek op versgebakken koekjes en koop je graag lokaal? Of wil je gewoon een lekkere snack voor tijdens een gezellige film? Dan zijn de koekjes van Philip's Biscuits jouw perfecte match!  

Maison Macolat


Maison Macolat is een jonge én Belgische onderneming, met hun roots in Zuid-Afrika. Samen met de familie en de lokale bevolking wordt door hen de 's werelds beste noot geteeld, de MACADEMIA.

In België worden deze noten dan tot echte pareltjes vervaardigd, De Macolat.  Een mooie combinatie van kwalitatieve Belgische chocolade en een overheerlijke Zuid-Afrikaanse noot. Geef toe, wie lust er nu niet graag een chocolaatje

 

Image
Image

DOU My Hands


DOU My Hands inspireert tot een nieuwe, gezonde en schone levensstijl, die de kleine dingen in het leven verrijkt met elegante en gemakkelijk te gebruiken producten. Het merk creëert mooie en dermatologisch geteste handverzorgingsproducten in een uniek designpakket. Een absoluut plezier om te gebruiken.

De desinfecterende handstralen verfrissen uw huid en zijn verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke geuren die zowel volwassenen als kinderen weten te waarderen. Een onmiddellijk geluksgevoel voor uw handen. 

Ga dus veilig op pad met jouw DOU My Hands spray!

Kaai Sleutelhanger


Ook vind je in onze surprise-bag een iconische Kaai sleutelhanger terug. Deze is geïspireerd door de Art Deco, net zoals de Kaai tassen. 

Carry your life!

Image
Image

Pannoc


Last but not least, vervolledigen we onze surprise-bag met een heerlijke antirimpel creme van Pannoc.

Pannoc is een onafhankelijk Belgisch farmaceutisch familiebedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, fabricatie, verpakken en verkoop van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen.

Gedreven door product excellentie gaat Pannoc steeds op zoek naar de juiste huidverzorgingsproducten. In onze surprise-bag vind je de Pannobase + Retinol anti-rimpel crème terug, die mogelijke huidirritatie tot een minimum beperkt en tegelijkertijd een kick start maakt met de vernieuwing van je huid!

Laat je maar eens goed verwennen en ga stralend de winter in!

 

Shop nu je Kaai tas en ontvang de surprise bag

Geldig, zo lang de voorraad strekt