Klaartje kleurt Belgisch voor de week van de Belgische mode

Voor de week van de Belgische mode, worden Kaai en 6 andere Belgische merken op een leuke en creatieve manier in de kijker gezet. Niet alleen met een uitgebreid artikel in de Knack maar ook door een super toffe illustratie van de gekende Klaartje Busselot

Wie is Klaartje Busselot? 


Klaartje is een Belgische designer & illustrator die 3 jaar geleden haar eigen designerstudio Kiiv opstartte. Aangezien ze een enorme passie heeft voor vormen en kleuren, gebruikt ze dagelijks al haar skills van schilderen en illustreren tot het ontwerpen van interieur -en modeobjecten. 

Klaartje creëert kleurrijke grafische designs die jou terug meenemen naar de jaren 80, alsook kan je dat grafische element terug vinden in haar spectaculaire illustraties. 

Image

Klaartje kleurt Belgisch


"Klaartje kleurt Belgisch",  is een gloednieuw illustratie-project waarin Klaartje 7 dagen lang, 7 fantastische Belgische modelabels in de kijker tekent! Deze labels zijn uiteraard Kaai, Johny Helder, Mieke Dierckx, Cos I said so, Recto Verso & Collectors Club.

Omdat ze een hart heeft voor Belgische labels en ze hen de zichtbaarheid wil geven die ze verdienen, is Klaartje opzoek gegaan naar een 'partner in crime' en gaat Knack Weekend deze labels het podium geven, dat ze verdienen!

Aarzel zeker niet om het leuke Knack artikel van Kaai te lezen in de Knack Weekend!  

De illustratie is bovendien te koop op haar website ten voordele van Think Pink.