Briefcase Kai

De nieuwe hybride tas in 2021 – De Bowler

Wordt 2021 het jaar van hybride werken? Wij zijn ze er alvast steevast van overtuigd en zijn dan ook meteen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe tas. De ene dag werk je van thuis, de andere op kantoor.  Simpel, toch? Maar vergis je niet, want bij hybride werken komt héél wat kijken en heb je nood aan een tas die je makkelijk meedraagt. Het nieuwe Bowler model is dan ook speciaal ontworpen om aan de noden van het nieuwe leven post-corona te voldoen.

DE NIEUWE CROSS BODY LAPTOPTAS 

Na het succes van de Hero en Pyramid reeks kregen we ook de vraag van onze klanten naar een cross body tas voor werk en vrije tijd.  “De Bowler” speelt in  op de nieuwe manier van werken, leven  en reizen. 

Elk model is multifunctioneel (hand, schouder, cross body)  en de ideale metgezel voor elk transportmiddel (fiets, auto, openbaar vervoer, vliegtuig).  Met deze tas kan jij experimenteren met  multitasking  zoals in de voormiddag  thuis werken,  dan naar kantoor gaan om te vergaderen en erna nog even ontladen in de Yoga les of Fitness zaal.THE BOWLER

Gemaakt uit het kenmerkende innovatieve KAAI leder dat krasvrij, waterbestendig is, een zachte touch heeft,  maakt deze tas erg praktisch in onderhoud. Bovendien is de tas licht in gewicht, en heeft ze heel wat zakjes aan de buitenkant waardoor smartphone, paspoort, badge of treinabonnement ten allen tijden binnen handbereik zijn.GO WITH THE (WORK)FLOW

Dankzij de dubbele ritsopening is de tas ruim en toegankelijk. De binnenkant is intuïtief ontworpen met laptop vak (tot 14 inch laptop) en vele andere compartimenten  om je daily essentials handig in op te bergen.

De Bowler kan aan de hand gedragen worden, op de voorarm en dankzij de brede afneembare  lederen riem ook cross body.

EXTRA DETAILS THE MINI BOWLER

The Bowler bestaat ook in een mini versie. Deze camera bag is jouw compacte day to night metgezel.  Dankzij de 2 uitwisselbare schouderriemen kan de mini gedragen worden als een elegant avond tasje,  alsook een handige cross body voor overdag of  tijdens je business trip.

KANTOOR A LA CARTE

Naast de Bowler blijven de Hero en Pyramid nog steeds een vaste waarde in de collectie. Vind makkelijk de Kaai tas die aansluit bij jouw noden en levensstijl dankzij de unieke laptop gids.

Ontdek vanaf vandaag de nieuwe tas in onze studio store, online of  vanaf februari  bij onze retailpartners en deel jouw journey met de nieuwe Bowler op insta @kaaibags.