kaai vrouw

Kaai-vrouw: Carole Lamarque

Kaai is trots dat wij Carole Lamarque, innovatieve marketing expert, vandaag als een Kaai vrouw mogen introduceren. Ze is een van de co-creators van de eerste Kaai tas: de Hero.

"Co-creatie, de kracht van luisteren en samenwerken."

https://shop.kaai.eu/collections/hero/products/hero-black

Kaai community

Ik ben razend enthousiast dat ik deel uit maak van de kaai community van Ine Verhaert en helga meersmans. 2 powervrouwen die een stijlvol multi-purpose design ontwikkelde voor ondernemende vrouwen die “on the go” zijn #Kaaiwomen


Co-creatie

3 jaar geleden kreeg ik de kans om deel uit te maken van de cocreatie van Kaaibags. Een hip marketing begrip dat staat voor een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Een krachtige tool om jouw product/dienst/bedrijf klantgerichter te maken, met als einddoel het vinden van je onderscheidend vermogen #unfairadvantage

https://shop.kaai.eu/collections/hero/products/hero-black
https://shop.kaai.eu/collections/hero/products/hero-black
Co-creatie

3 jaar geleden kreeg ik de kans om deel uit te maken van de cocreatie van Kaaibags. Een hip marketing begrip dat staat voor een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Een krachtige tool om jouw product/dienst/bedrijf klantgerichter te maken, met als einddoel het vinden van je onderscheidend vermogen #unfairadvantage


https://shop.kaai.eu/collections/hero/products/hero-black

Innovative Marketing School

Sinds 1 februari starten mijn team en ik de co-creatie voor onze “Innovative Marketing School”. Een bibliotheek van marketinginzichten die je dagdagelijks kan gebruiken in je eigen marketingplan. Marketing is complex. Maar als je je weg vindt in die complexiteit, dan kan je, als klein of groot bedrijf, de juiste marketingkeuzes maken. Zodat alle tijd, energie en budgetten die je in marketing steekt, optimaal renderen.

https://shop.kaai.eu/collections/hero/products/hero-black

Innovative Marketing School

Sinds 1 februari starten mijn team en ik de co-creatie voor onze “Innovative Marketing School”. Een bibliotheek van marketinginzichten die je dagdagelijks kan gebruiken in je eigen marketingplan. Marketing is complex. Maar als je je weg vindt in die complexiteit, dan kan je, als klein of groot bedrijf, de juiste marketingkeuzes maken. Zodat alle tijd, energie en budgetten die je in marketing steekt, optimaal renderen.

Eind mei lanceert Carole haar derde boek: Zoonotic, blijf ons volgen en maak kans om een exemplaar te winnen!