Kaai opent een flagshipstore in Brussel

 Oprichtsters Ine Verhaert en Helga Meersmans richtten het label KAAI op in 2018 om professionele en drukbezette vrouwen te voorzien van een stijlvolle tas op maat van hun noden. Ondertussen biedt KAAI een volledige collectie voor de vrouw on-the-go met een tas voor elke gelegenheid en moment van de dag. Vandaag verruimen ze hun universum en openen begin mei een nieuwe flagshipstore in de prestigieuze Koningsgalerij in hartje Brussel. Voor KAAI is dit een stapje dichter bij hun ambitie om te internationaliseren en zoveel mogelijk vrouwen te empoweren door hen te voorzien van een praktische en esthetische handtas.

Een unieke winkel voor de kosmopolitische vrouw 

Drie jaar na de opening van hun eerste Studio Store te Antwerpen zijn Ine en Helga klaar voor een nieuw avontuur in onze hoofdstad. Diegene die bekend zijn met het merk, weten dat KAAI een sterke connectie heeft met de art-deco stijl en een kosmopolitische mentaliteit omarmen. Deze attitude en designfilosofie waren belangrijke pilaren in de vertaling naar de nieuwe Flagshipstore.

De winkel ademt een bijzondere art-deco sfeer uit in een hedendaags jasje, zowel in vorm als kleurgebruik. Geometrische vormen en zachte pasteltinten nemen de bovenhand, en bieden een esthetisch complementaire achtergrond voor de stijlvolle handtassen. Video animaties in de etalage en een speciale zone in de winkel om je tas uit te testen met je tech devices, ondersteunen het innovatieve karakter van de Kaai handtassen. Hoewel Kaai digitaal sterk gegroeid is in 2020, zijn de founders ervan overtuigd dat er nog steeds vraag is naar fysische plekken waar vrouwen de luxe tassen kunnen ontdekken alsook in dialoog kunnen gaan met het Kaai team en met elkaar.

Image

Grote opening op 14 mei

Vrijdag 14 mei openen wij om 11.00 uur onze deuren. Je bent van harte welkom om de opening te vieren en de Kaai collectie te ontdekken. Tijdens dit grote openingsweekend bieden we een verrassing aan bij elke aankoop. (geldig van 14-22/05/21,  tot de voorraad strekt).
Image
Image

“Het openen van een nieuwe flagshipstore in Brussel is een droom die uitkomt” vertelt Helga Meersmans. Voor Kaai is dit een stapje dichterbij naar internationalisering. Ze wensen heel wat vrouwen uit Brussel en Wallonie te bereiken door hen te inspireren met haar handtassen concept. Ook mikken ze op de buitenlandse toeristen en de talrijke expats die in en rond Brussel wonen. 

“Vandaag verkopen we online al heel wat in het buitenland. Na Brussel willen we graag in meerdere wereldsteden een KAAI winkel openen. Volgende stappen zouden Amsterdam, Londen of Parijs kunnen zijn. Zo kunnen we langzaamaan de wereld veroveren en onze Kaai community uitbreiden.”

De nieuwe flagship store van KAAI is open vanaf 14 mei 2021  in de Koninginnegalerij 21 in Brussel, en zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

“Het openen van een nieuwe flagshipstore in Brussel is een droom die uitkomt” vertelt Helga Meersmans. Voor Kaai is dit een stapje dichterbij naar internationalisering. Ze wensen heel wat vrouwen uit Brussel en Wallonie te bereiken door hen te inspireren met haar handtassen concept. Ook mikken ze op de buitenlandse toeristen en de talrijke expats die in en rond Brussel wonen. 

“Vandaag verkopen we online al heel wat in het buitenland. Na Brussel willen we graag in meerdere wereldsteden een KAAI winkel openen. Volgende stappen zouden Amsterdam, Londen of Parijs kunnen zijn. Zo kunnen we langzaamaan de wereld veroveren en onze Kaai community uitbreiden.”

De nieuwe flagship store van KAAI is vanaf begin mei te vinden in de Koninginnegalerij 21 in Brussel, en zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Image

“Het openen van een nieuwe flagshipstore in Brussel is een droom die uitkomt” vertelt Helga Meersmans. Voor Kaai is dit een stapje dichterbij naar internationalisering. Ze wensen heel wat vrouwen uit Brussel en Wallonie te bereiken door hen te inspireren met haar handtassen concept. Ook mikken ze op de buitenlandse toeristen en de talrijke expats die in en rond Brussel wonen. 

“Vandaag verkopen we online al heel wat in het buitenland. Na Brussel willen we graag in meerdere wereldsteden een KAAI winkel openen. Volgende stappen zouden Amsterdam, Londen of Parijs kunnen zijn. Zo kunnen we langzaamaan de wereld veroveren en onze Kaai community uitbreiden.”

De nieuwe flagship store van KAAI is vanaf begin mei te vinden in de Koninginnegalerij 21 in Brussel, en zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.