Ontdek de nieuwe collectie winter 2021

Sinds de oprichting in 2018 heeft Kaai altijd één doel voor ogen gehad: inspelen op de behoeften van de actieve vrouw on-the-go. Ook dit najaar brengt Kaai iets nieuws op de markt. Na het succes van de Bowler kregen we heel wat aanvragen van onze klanten naar een tussenformaat: de Midi Bowler

Image

 

THE MIDI BOWLER

De Midi Bowler is jouw nieuwe partner in crime waarmee je naadloos je leven on the go terug kan oppikken. Het is tijd om je homewear overboord te gooien en terug in stijl op pad te gaan. Een echte Kaai tas zou geen Kaai tas zijn zonder handige opbergvakjes, zo heeft de Midi-bowler een speciaal compartiment waar je je iPad in kwijt kunt en vele andere binnen en buitenvakjes voor al je dierbare spullen. Het nieuwe baby-zachte leer is kras- en waterbestendig wat jouw Midi Bowler zowel praktisch als stijlvol maakt.

 

Image

THE MIDI BOWLER

De Midi Bowler is jouw nieuwe partner in crime waarmee je naadloos je leven on the go terug kan oppikken. Het is tijd om je homewear overboord te gooien en terug in stijl op pad te gaan. Een echte Kaai tas zou geen Kaai tas zijn zonder handige opbergvakjes, zo heeft de Midi-bowler een speciaal compartiment waar je je iPad in kwijt kunt en vele andere binnen en buitenvakjes voor al je dierbare spullen. Het nieuwe baby-zachte leer is kras- en waterbestendig wat jouw Midi Bowler zowel praktisch als stijlvol maakt.

Image

Bowler in  forest green.

Image

Ikon beltbag chocolate brown

NATUURTINTEN GEINSPIREERD DOOR ANDY GOLDSWORTHY.

“Play with the colors of the Natural world”, Andy Goldsworthy. Andy Goldsworthy is een Britse beeldhouwer, fotograaf en land art kunstenaar. Zijn werk draait rond de natuurlijke kleuren van het landschap waar Kaai met haar nieuw kleurpalet geinspireerd door geraakte. De kleur van stenen, intens gekleurde vergankelijke bladeren, bruine takken en donkergroene mossen zijn vertaald naar taupe, chocoladebruin en donkergroen leder. Zijn werk wordt gekenmerkt door eenvoud en ritme, wat precies aansluit bij Kaai’s minimalistische stijl.

Image

NATUURTINTEN GEINSPIREERD DOOR ANDY GOLDSWORTHY.

“Play with the colors of the Natural world”, Andy Goldsworthy. Andy Goldsworthy is een Britse beeldhouwer, fotograaf en land art kunstenaar. Zijn werk draait rond de natuurlijke kleuren van het landschap waar Kaai met haar nieuw kleurpalet geinspireerd door geraakte. De kleur van stenen, intens gekleurde vergankelijke bladeren, bruine takken en donkergroene mossen zijn vertaald naar taupe, chocoladebruin en donkergroen leder. Zijn werk wordt gekenmerkt door eenvoud en ritme, wat precies aansluit bij Kaai’s minimalistische stijl.

Image

Mini Bowler lack forest green.

Image

Mini Bowler lack forest green.

WE LOVE BRUSSELS.

Voor de winter campagne trokken we met fotograaf Michaël Smits naar Brussel, dit naar aanleiding van de opening van onze nieuwe flagshipstore in hartje Brussel.