Een handtas van leder waar je laptop in past

Een handtas moet overzichtelijk zijn, zodat je snel je persoonlijke spullen terugvindt. Een KAAI handtas heeft daarvoor de nodige compartimenten maar is daarenboven ook nog eens mooi dankzij haar minimalistisch, tijdloos design en het gebruik van hoogkwalitatief Italiaans leder.

De lederen handtassen van Kaai zijn niet alleen elegant en stijlvol, maar ook slim en praktisch ingedeeld. Er is plaats voor alle persoonlijke dingen die je als vrouw graag bij je hebt, maar je kan er ook je laptop, tablet, dossiers en andere documenten in kwijt.

Ontdek: Lederen handtassen van KAAI
Hoe het allemaal begon voor KAAI

Maak kennis met Ine en Helga in de KAAI Store in Antwerpen. Twee actieve vrouwen die voor hun jobs van de ene meeting naar de andere holden.

Omdat de trolleys en handtassen waarin ze hun laptops, telefoon, papierwerk en persoonlijke spullen meenamen er allesbehalve stijlvol uitzien, besloten ze zelf een tas te ontwerpen, specifiek voor ‘women on the go’.

Lees verder: HET ONTSTAAN VAN KAAI 

Ontvang als eerste een sneak peak van de nieuwe modellen en kleuren. We brengen je op de hoogte van speciale gebeurtenissen en nodigen je graag uit voor exclusieve events!

Let's get in touch! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ine & Helga - Co-founders KAAI

Join our #kaaiwomen community

KAAI staat voor luxe én functionaliteitJe KAAI handtas is niet enkel stijlvol en elegant maar vooral praktisch: naast je persoonlijke spullen kan je er ook je laptop, tablet en documenten in kwijt. Dankzij de handige opbergvakken vind je alles snel terug en wordt je tas nooit rommelig of onoverzichtelijk.

Eens een KAAI, altijd een KAAI. Daarom hechten we zoveel belang aan de duurzaamheid van onze tassen. Een KAAI tas is gemaakt van hoogkwalitatief Italiaans leder, krasbestendig en kan tegen een stootje. Dat is al één zorg minder als je ze mee wil nemen op de fiets, de metro of op het vliegtuig, onder je passagiersstoel.

Ontdek: PYRAMID SCHOUDERTAS
Hero lederen handtas

De Hero - praktisch & stijlvol

Een 13 inch laptop past perfect in de Hero. Kies je voor deze handtas, dan hoef je na je werk nooit van tas te veranderen. De Hero gebruik je immers niet alleen om je laptop en andere documenten in op te bergen, maar ook als stijlvolle handtas tijdens je andere bezigheden. Dankzij de aanpasbare riemen kan je deze handtas zowel over je schouder als op je rug dragen. Prijs: € 695,00

Breng mij naar: DE HERO

Pyramid lederen handtas

De Pyramid - ruim en hoogkwalitatief

De tas biedt plaats voor een 15 inch laptop. Deze handtas is even praktisch als mooi, dankzij haar Art deco design en het gebruik van hoogkwalitatief Italiaans leder. Net zoals de andere Kaai handtassen is deze ruime handtas gemaakt van 100% Italiaans leder en werd ze ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Prijs: € 695,00

Lederen handtas: DE PYRAMID

Je ideale metgezel

Als actieve vrouw ben je elke dag op pad. Je combineert een drukke job met je gezin en je vrienden. Het éne moment wil je vooral praktisch en georganiseerd zijn, een paar uur later wil je stijlvol voor de dag komen. Voor jou is kiezen tussen luxe en functionaliteit geen optie. Je verdient ze allebei. Je KAAI tas is je ideale metgezel.

Je KAAI kent geen compromissen. Ze neemt je mee van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Strak van design maar toch vrouwelijk, tijdloos en modieus. Daardoor past je KAAI bij elke gelegenheid en volgt ze jou bij alles wat je onderneemt.

Ontdek: KAAI HANDTAS COLLECTIE


Klik en ontdek alle modellen en kleuren in de internationale webshop.

Hero - Kaai bags

Hero

Een multifunctionele tas die je leven draagt van ochtend tot avond...13inch laptop proof.
Prijs: € 695,00Pyramid - Kaai bags

Pyramid

XL schoudertas geïnspireerd door de Art-Deco stijl. Zacht en kras bestendig leder garanderen comfort en luxe gevoel.
Prijs: € 695,00Mini Hero - Kaai bags

Mini Hero

In 3 seconden van schoudertas naar rugzak...dé perfecte weekend-travel tas.
Prijs: € 495,00


Heroine - Kaai Bags

Ikon

Een kleine praktische schoudertas die een sublieme moderne toets geeft aan je look.
Prijs: € 445,00


Welkom in Kaai's Studio-Store

Nationalestraat 912000 Antwerpen
Niet in de buurt? Bestel je tas online

Contact: hello@kaai.eu
Tel: +32 (0)3 43 58 131

Shop online 24/7 of bezoek de nieuwe Flagship in het hartje van Brussel.

Winkel Bezoeken